Tre ting du skal være opmærksom, når du skal hyre en maler

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der er mange overvejelser, der kommer i forbindelse med at hyre en professionel maler. Det kan være, du er i tvivl om, hvorvidt maleren egentlig har de rette kompetencer til at udføre jobbet eller om han eller hun er tilgængelig på det tidspunkt, som du ønsker. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med tre ting, som du skal være opmærksom på, når du skal hyre en maler.

1. Passer det med sæsonen?

Der er tidspunkter i løbet af året, hvor malere har knapt så travlt. I de travle perioder kan du risikere at vente i længere tid på at kunne få fat i en maler. Det er primært i forår – og sommerperioderne, hvor der er mange, der gerne vil have malet. Det betyder nemlig, at malingen kan tørre hurtigere. Derfor skal du være på forkant, når du skal have malet noget i dit hjem. Book en maler i god tid, så du er sikret på, at dit hus er nymalet til sommeren og de mange aftener, du kan sidde udenfor og betragte resultatet. Ellers kan du også hyre maleren til sensommerperioden, hvor der måske er knapt så travlt. Måske du kan være heldig, at maleren kan slå lidt af prisen af, fordi der ikke er så travlt i butikken på det tidspunkt.

 

2. Hvem betaler for hvad?

Når du får et prisoverslag eller tilbud fra en maler, vil du kunne se hvad der fremgår i kontrakten. Det kan være ret essentielt for dig at vide, hvem der f.eks. køber materialerne til malerarbejdet eller udstyret dertil. Oftest er det malerne selv, der står for alt indkøb. Medmindre du har specielle ønsker, så skal du selv købe det. Her skal du bare være opmærksom på din egen rolle. Hvis malingen eller udstyret går i stykker, så skal du selv erstatte det med egne penge. Det er ikke på malernes skuldre at udstyret, som du har købt, ikke fungerer optimalt. 

 

3. Se tidligere eksempler på arbejde

Det kan være rart for dig, at du ser nogle eksempler på tidligere udført arbejde, som maleren har lavet. Det kan give dig et bedre indblik i malernes kompetencer og ekspertise. De fleste malere vil have eksempler på deres hjemmesider eller sociale medier. På denne måde er du sikret, om maleren kan udføre opgaven for dig til perfektion. 

Hvis du mangler en dygtig maler til din opgave, så kan du besøge: https://malerkanonen.dk/maler-nyborg/ 

Flere Nyheder