Solitairering er perfekt for dig, der ønsker en eksklusiv, men simpel ring

07 maj 2020
Emilie Jacobsen

Mange af os forbinder det eksklusive med noget voluminøst og iøjefaldende. Det kan være, at du tænker, at det derfor ikke er noget for dig. Men faktisk behøver du slet ikke at gå med store bling-bling ring for at have et eksklusivt look. I mange tilfælde er “less is more” virkelig sandt. Det er solitaireringen et bevis på. Det er en af de mest klassiske ringe med bare en enkelt sten. Alligevel har den et virkelig eksklusivt look. Det er også derfor, at den for eksempel bliver brugt som forlovelsesring af mange. 

En af de danske webshops, hvor du finder et stort udvalg af solitaireringe, er caratdiamanter.dk. De har virkelig mange forskellige slags at vælge imellem. Du kan derfor være sikker på, at du hos dem både kan finde en, der passer til din pengepung og til din stil. For eksempel kan du vælge mellem solitaireringe i både guld og sølv, lige som du også kan vælge mellem, om der kun skal være den ene diamant, eller du også vil have små diamanter ved siden af. Se modellerne her

Hvis du vil give en ring i gave, er en solitairering selvfølgelig også en rigtig god mulighed for dig. Den er virkelig enkel, samtidig med at den har et eksklusivt look. Vi forbinder meget gaver med, hvor meget giveren holder af os. Hvis du virkelig vil vise, at du holder af en anden person, er en solitairering altså virkelig god for dig. Ikke på grund af prisen, men på grund af selve looket. 

Ringen er så simpel, at modtageren vil kunne have den på til daglig. Den tiltrækker sig ikke for meget opmærksomhed, men giver lidt diskret elegance og eksklusivitet til hverdagstøjet. Til fester kan ringen sagtens sættes sammen med andre og større ringe for at skabe mere blikfang. På den måde er den meget alsidig. 

Flere Nyheder