Slip afhængigheden med en alkoholbehandling

03 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du fanget i et afhængigheds betinget misbrug af alkohol, og nærer du et brændende ønske om at rette op på din tilværelse? Så er du sikkert top motiveret for at få dit liv tilbage. Og så har du de bedste forudsætninger for at lykkes med en alkoholbehandling.

Hvor kan jeg få behandling for mit alkoholmisbrug?

Hvis du som alkoholiker ønsker at rette op på dit liv bør du opsøge et behandlingscenter med særligt speciale inden for behandling af alkoholmisbrug. De fleste misbrugscentre i Danmark er eksperter inden for behandling af alle typer afhængigheds betinget misbrug og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig tilbage til et liv uden afhængighed af alkohol.

Du bør vælge et behandlingscenter som tilbyder såvel afrusning som opfølgende terapi hvis du vil være sikker på at behandlingen har en langt rækkende effekt. Og det er altid en god idé at vælge et behandlingscenter som anvende Minnesota kuren som behandlingsform.

Hvad er Minnesota kuren?

Minnesota kuren er en metode til behandling af misbrug. Denne metode er udviklet på baggrund af tolv trins programmet som vi kender fra AA (Alcoholics Anonymous, eller Anonyme Alkoholikere på dansk).

alkoholbehandling

Minnesota kuren er ikke alene afvænnende behandling, men også en terapeutisk tilgang til løsning af dine dybere liggende problemer som kan være årsagen til sin afhængighed og dit alkoholmisbrug. Over et behandlings forløb på omtrent fem uger vil du således modtage såvel afrusning og afgiftning som terapi i grupper og på individuel basis. Og behandlingen følges op med møder og kontakt, således at risikoen for tilbagefald minimeres.

Få den bedste alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien

Behandlingscenter Stien er et af de misbrugscentre i Danmark som har den højeste succes rate når det handler om behandling af alkoholmisbrug. Læs mere, og tag kontakt til en misbrugskonsulent hos Behandlingscenter Stien, via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling.

Flere Nyheder