Pom Pom hos Funky Little Monkey

01 marts 2017
Amalie

Er du forældre, og ønsker du den bedste kvalitet for dit barn når det kommer til tøj og sko? Så bør du klikke ind på siden Funky Little Monkey. Funky Little Monkey sælger de mest trendy kvalitetsprodukter til babyer og børn inden for kategorierne legetøj, interiør og pleje, men dog med et fokus på et stort udvalg af tøj og sko. Blandt andet sælges populære mærker såsom Mini A Ture, Wheat, Le Petit Tom og Ver de Terre inden for tøjkategorien, og når det kommer til indendørssko er mærket Pom Pom storfavorit.

Pom Pom er et dansk mærke fra 2011, som producerer sko et simpelt men flot design til de helt yngste børn. Med Pom Poms sko bliver børnene mere sikre på fødderne, når det kommer til den tid, hvor de skal lære at kravle, og endda gå selv. Pom Poms sko har nemlig en fleksibel gummisål, som er skridsikker. 

Gummisålen, som følger fodens bevægelser, er produceret af naturgummi, ligesom resten af skoen også er fremstillet af naturprodukter i form af skin og læder. Dette gør, at skoen er blød og komfortabel at have på, og dermed ikke hæmmer børnene i deres leg og udforskning af egne evner. Derudover er naturmaterialerne åndbare, og sikrer, at der ikke opstår en ubehagelig temperatur i skoen. Sidst men ikke ikke mindst giver det også skoene en lang levetid. Denne høje grad af funktionalitet har uden tvivl været Pom Poms vej til succes, selvom det flotte design også er med til at gøre skoen til en favorit.

Pom Poms sko findes nemlig i et bredt udvalg af flotte farver, og designet er klassisk skandinavisk i sin stilrenhed. Pom Poms sko sælges da også over hele Europa, men især i Norden. Og her i Danmark sælges de altså blandt andet i Funky Little Monkeys webshop i farver såsom rosa og guld 

 

Flere Nyheder