Overskrifter hjælper både dine læsere og søgemaskinerne

16 februar 2018
Emilie Jacobsen
Overskrifter hjælper både dine læsere og søgemaskinerne

Når du gerne vil højere op i en søgning på Google, er der en række tiltag, du kan gøre. I nogle tilfælde vil det hverken være svært eller tage lang tid. Det kan derfor være et oplagt sted for dig at starte. Det kan for eksempel være, hvis du har nogle gode lange tekster på din hjemmeside, men du ikke har overskrifter på siderne. 

Overskrifterne er med til at hjælpe både dine læsere og søgemaskinerne med at finde ud af, hvad dine sider handler om. De kan derfor være med til at give dig en bedre søgemaskineoptimering af siden. For når en søgemaskine nemt kan finde ud af, hvad siden handler om, er der meget større sandsynlighed for, at din side kommer til at ligge højt i en søgning. Så det kan være et nemt trick til hurtigt at forbedre din seo

Derudover er det også vigtigt, at du sørger for at inddele teksten med mellemrubrikker. Det gør det nemt for læseren at finde det afsnit, der er relevant for dem, og gør det på samme måde nemt for søgemaskinerobotterne at finde frem til de afsnit, der er relevant for en søgning. 

Vil du have flere gode råd til, hvad du kan gøre ved dine tekster og ved din hjemmeside i det hele taget, kan du finde det danske firma Klikkos store guide om seo på nettet. 

 

Flere Nyheder