Mange elsker at have sådan nogle cargobukser på

12 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Mange forbinder cargobukser med militærklude, hvor der plastret til med camouflage, men sådan behøver de slet ikke at være, for man kan også få de bukser i khaki, sort eller noget helt andet.

Men det er primært cargo bukser til mænd, der beskrives her, selvom kvinder og piger da også kan have dem på.

Mange unge mænd kan lide at have dem på, fordi de er luftige og rummelige at have på og sjældent sidder for tæt.

Så er der også mange lommer i dem, så man kan have mange ting i bukserne på samme tid, hvorfor mange personer da også bruger dem som arbejdsbukser.

Man kan også få dem i en kortere eller længere udgave, så man både kan havde dem som shorts, halv-shorts og lange bukser.

Hvilke cargobukser foretrækker du?

Mange forretninger ligger inde med den slags bukser, og som nævnt kan begge køn også gå i de her bukser. Specielt de yngre generationer kan anskaffe sig en model, der måske er lidt for stor, så der er lidt at vokse i – og ellers kan man bruge et bælte til dem.

Således har man her et par bukser, som man kan bruge i lang tid fremover.

Den lidt ældre generation kan godt lide at have de her bukser på om sommeren og de varme sommerdage, da man så kan mærke den lille brise snige sig op ad benene, når man har de her bukser på, da de – som nævnt – ikke sidder så tæt.

Nogle af de her typer bukser kan man endda forkorte eller forlænge via lynlåse, man kan trække dele af bukserne af, eller man kan sætte noget mere på dem.

Desuden kan disse bukser også ofte holde længe, når man køber den gode slags af dem, hvorfor de via deres rummelige pasform netop kan bruges længe!

Flere Nyheder