Knallertlakering er skam ingen sag at grine ad!

15 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Du kender måske det udtryk med at polere en lort, og så er det stadig en lort, selvom du forsøger at gøre den flot.

Så har du måske også set en lidt for pimpet mellemklasse bil komme kørende med mørke vinduer, skarpe lygter, hækspoiler, sænket karosseri og et virkelig, virkelig larmende anlæg.

Det er den slags mennesker, der egentlig ikke har så meget at lave, men de kan godt lide biler; og så har de sådan set ikke penge nok til at købe en flot bil, så de pynter en halvgammel en med lånte fjer, så de kan skeje sig ud foran de andre bilejere, der gør præcis det samme.

Sådan er livet mange steder i provinsen, men før man får en bil, så kan man eje en knallert, og det er der skam mange, der gør på landet, hvor der ikke er megen eller uregelmæssig kollektiv trafik.

Og den knallert skal da også pimpes op!

Gør med din knallert, som du vil!

Således kan man formentlig støde på sådan noget som knallertlakering i Kalundborg, hvor man også er langt ude på bøhlandet og ikke har så meget at lave.

Det kan så være en gammel knallert af de helt små, eller man har sådan en lettere moderne knallert, der ligner en scooter, som man forsøger at gøre lidt kønnere.

Der er måske ikke så meget funktion ved at lakere den, end at man synes, den kommer til at se pæn ud, så man gør det tit – for så kan man også øve sig, når man skal gøre det med en bil.

Så derfor skal man blandt andet ikke grine ad det, for det kan som det første være en god øvelse at lære at lakere på den måde, medmindre man får andre til at gøre det for en.

Og hvis det er ens elskede og mest dyrebare køretøj, så skal man da også bare pynte den, som man lyster.

Flere Nyheder