Hvorfor sende pakker til Sverige?

15 april 2020
Astrid Pedersen
Hvorfor sende pakker til Sverige?

Hvis du som selvstændig erhvervsdrivende – eventuelt med en webshop i vækst – ønsker at udvide dit territorium, kan du med fordel kigge mod vore naboer i øst.

Sverige har altid været en stor aftager af varer fra det danske marked, hvilket giver mening, da danskere og svenskere ligner hinanden meget. I hvert fald når det kommer til forbrugs vaner, hvor vi og broderfolket faktisk har utroligt mange lighedspunkter.

Derfor er Sverige et oplagt marked for webshoppen som ønsker at sælge sine produkter eller services til andre end det danske publikum. Og har du først åbnet op for salg hinsidan, kan du roligt regne med vækst og udbredelse.

Send pakke til Sverige med den bedste og billigste leveringsmetode

Hvis du ønsker at handle med svenske kunder, er det en god idé at få en aftale med en udbyder af forsendelses services, som kan levere dine pakker til Sverige på favorable vilkår. Her i Norden benytter vi os ofte af PostNord, men der er også andre spillere på markedet, for eksempel GLS, DHL, UPS, Bring, Dao og mange flere.

Hvis du har svært ved at overskue markedet, er det såmænd ganske forståeligt. Der er mange parametre, som spiller ind i forhold til det at vælge den mest optimale forsendelses metode. Du kan for eksempel kigge på forhold så som forsendelses tid og pris for forsendelse, og så veje de to forhold op imod hinanden. Vægter du en hurtig levering over en lavere pris – eller kan det måske lade sig gøre at få begge dele?

Når du skal vurdere pris og leverings tid for hver enkelt forsendelses metode, kan du gøre brug af pakkeberegneren på hver enkelt operatørs hjemmeside. Du kan også gå ind på hjemmesiden Sendpakketilsverige.dk og læse mere – og finde din optimale forsendelses metode, når du skal sende pakker til Sverige.

Flere Nyheder