Hvordan beskytter du din båd bedst?

31 august 2020
Sara Mortensen

Hvis du er en af de heldige, som ejer sin egen båd, så har du sikkert allerede fundet ud af at der er meget arbejde i en båd. Det er den største frihed at eje en båd, fordi man kan sejle hvorhen man vil, men det er også et stort arbejde. Ens båd skal hele tiden repareres, vedligeholdes og plejes.

Det er et fast arbejde som varer hele året. Derfor kan det være en fordel at undersøge markedet, og finde de bedste produkter, så du ikke skal lave unødvendigt arbejde. Jotun bundmaling er et af de produkter, som du vil få stor glæde af. Bådens bund skal males en gang om året, og Jotun bundmaling er en af de mest effektive bundmalinger på markedet.

Du finder den lige her: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/maling-olie-og-lak-1175/jotun-bundmaling-mm-914/bundmaling-fra-jotun-667/. Jotun bundmaling er ekstremt effektiv og giver et flot finish på din båd, så den næsten ser helt ny ud. Denne bundmaling forhindrer begroning af bunden, hvilket meget nemt kan opstå i saltvand. Saltvand er ekstremt hårdt for en båd, og derfor kræver det også så meget beskyttelse mod vandet som muligt. 

Du behøver aldrig at gå glip af en god dag på havet igen

Udover at Jotun bundmaling er ekstremt effektiv i forhold til beskyttelse, så er den også effektiv i forhold til tørring. Du kan nemlig male din båd op til 9 måneder før søsætning. Det vil altså sige at du kan male din båd i efteråret, og have den klar til søsætning til sen forår og sommer.

Du kommer altså ikke til at gå glip af gode sommerdage på havet, og du kan gøre det med ro i sjælen, fordi din båd står skarpt og er godt beskyttet. Når man har investeret i en båd, så gælder det om at få den til at holde i så mange år som muligt. Derfor er det så vigtigt at man får plejet sin båd godt, så den kan holde i mange år frem.

Flere Nyheder