Hviid Boligadvokater – erfaren boligadvokat i Odense

19 april 2017
Astrid Pedersen

Hvis du står for at skulle anskaffe ny fast ejendom – uanset om det drejer sig om ejerlejlighed, hus eller fritidsbeboelse – er det vigtigt, at du gør dig klart, præcis hvilke overvejelser, der bør ligge til grund for et sikkert boligkøb. Et boligkøb er en af de største og vigtigste beslutninger i dit liv, og hvis det går galt, kan det samtidig blive en af de dyreste fejltagelser, du nogen sinde kommer til at lave.

Du skal især være opmærksom på, at det langtfra er sikkert, at du fra ejendomsmæglers side vil blive oplyst om andet end de allermest nødvendige forhold omkring bolighandelen. Det er ifølge gældende lovgivning forbudt for en boligsagkyndig at repræsentere begge parter i en bolighandel, og da mæglers provision som oftest afhænger af et gennemført salg, vil han typisk vælge at være på sælgers side i forbindelse med salg af bolig. Og du kan derfor ikke regne med, at ejendomsmægleren vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, når du skal købe hus eller lejlighed. Dette kunne for eksempel dreje sig om pågående sager i boligen eller i ejendommen, forestående ændringer i foreningens økonomi, som kan påvirke fællesudgifterne (for eksempel planlagt rensning af facade eller opførelse af nyt tag) og dermed dine månedlige udgifter, eller lokalplaner, som kan få indflydelse på din boligs værdi i fremtiden. Det er for eksempel godt at vide, om der i nærmeste fremtid skal opføres nye boliger eller institutioner i umiddelbar nærhed af din bolig.

Det er her, boligadvokaten kommer ind i billedet. Boligadvokaten er din nærmeste allierede, når du skal købe bolig. En dygtig boligadvokat vil bistå dig helt fra begyndelsen ved at gennemse salgsopstillingen og grundigt sætte sig ind i alle sagforhold omkring boligen, lige fra K1’ere til lokalområdets statutter og servitutter – og til den, forhåbentlig lykkelige slutning, hvor skødet overdrages og slutsedlen underskrives. Din boligadvokat vil kunne gennemskue alle de klassiske fælder og faldgruber, man som uerfaren bolig køber risikerer at brække halsen på, fordi han eller hun har været igennem tusindvis af bolighandler, og ved, hvad man skal holde øje med. Med en erfaren boligadvokat i baghånden er du på den sikre side, når du skal købe bolig.

Hos Hviid Boligadvokater sætter vi en ære i at være med dig hele vejen igennem dit boligkøb for at sikre, at du ikke kommer ud for grimme overraskelser eller køber katten i sækken. Find boligadvokaten i Odense hos Hviid Boligadvokater.

Flere Nyheder