Hvad har du af muligheder for videoproduktioner i København?

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis du bare kender lidt til filmens historie, så ved du jo godt, at der er kommet sådan noget som farver og lyd til, og så har noget af det virkelig populære i de seneste år været, at det skulle kunne laves som 3D.

Og nu ser man endda på, hvordan man kan gøre det med 4D.

Det er så ikke alle, der har brug for den slags, men det er fedt at have mulighederne.

Hvis filmfolkene dengang kunne se, hvad almindelige mennesker kan lave nu om dage med ikke blot at filme, men også at efterredigere på bare en lille håndholdt telefon, så ville det nok have forbløffet dem.

Der er jo dem, der altid er interesseret i at presse mediet og se, hvad man kan gøre med det og udforske det, og så vil andre perfektionere det, som der allerede eksisterer.

videoproduktion København

Du kan få lavet meget som videoproduktion i København alene

De fleste videoproduktioner i København og andre steder er nok den slags, hvor man viser byen frem, eller man viser, hvad man har gang i dette sted, hvis man ejer en forretning eller lignende på stedet.

Og så er byen bare en god lokalitet, når det kommer til at skulle finde gode steder at filme, så man har noget velkendt, som publikum kender, og man sparer en del væk på kulisser, når man kan filme i en flot by!

Men har du overvejet, at den videoproduktion også kan være som VR eller animation?

Så er det også nogle i København, der kan tage sig af den slags.

Det er den slags, man kan få lavet, så det ender med at adskille sig fra alle de andre, så man har noget unikt, der kan engagere folk og/eller holde på deres opmærksomhed, så de kigger med lige til slutningen.

Flere Nyheder