Husk at gøre dit gulv rent ved gulvafslibning

16 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Husk at gøre dit gulv rent ved gulvafslibning

Man kan sige, at der måske ikke er den store grund til at gøre gulvet markant rent ned til mindste plet, lige før det skal have en gulvafslibning.

Det svarer jo lidt til at gøre skraldet pænt, inden man alligevel smider det ud.

Men nogle mennesker har den opfattelse af, at der altid skal se pænt ud over det hele, når der kommer gæster i hytten – også selvom der er tale om håndværkere, der selv er lidt beskidte og skal gøre stedet endnu mere beskidt (selvom de da også gør rent efter sig igen.)

Så der er jo ingen grund til at gnubbe og gnide for at gøre gulvet rent, lige før det skal slibes ned alligevel.

Det er dog smart, hvis man lige fjerner eller de ting, der ligger på gulvet lige fra børnenes legetøj til gulvtæpper og møblerne, som man ellers sjældent fjerner.

Her vil der nok åbenbare sig nogle pletter på gulvet i form af matte områder, der ikke har fået samme mængde lys og er blevet brugt, som man ellers ikke så tit ser.

Ved at fjerne møblerne kan håndværkerne hurtigere komme i gang med deres arbejde og skærme af, hvorefter de går i gang med det grundige arbejde, skærmer fra igen og giver gulvet den rette efterbehandling, som lige skal have lov til at sætte sig, inden man tager gulvet i brug igen.

Er man virkelig forfængelig, så kan man da selvfølgelig lige svinge støvsugeren, når man har fjernet alt inventaret i lokalet, da der nok dukker støv op, man ellers ikke kommer i nærheden af.

Men så spørger man sig måske, hvordan man så skal gøre sådan et “nyt” gulv rent, efter efterbehandlingen har fået lov at virke.

Det er der heldigvis råd for at søge information om via det følgende link, hvor der også bliver beskrevet, hvordan men sæbebehandler gulvet: https://gulvkanonen.dk/3-fordele-ved-saebebehandling-af-gulve/

Flere Nyheder