Går turen til Thailand?

10 januar 2017
Michelle Løhde

Har du rejsefeber og drømmer du om en skøn rejse til Thailand? Et eksotisk land med et varmt klima, krydret mad og gæstfrie folk? Så skynd dig at klikke ind på http://billigerejsertilthailand.dk/, som er en blog, hvor du kan få masser af inspiration og gode råd til din rejse til Thailand – både til badeferien, storbyferien eller noget helt tredje. Pigen bag bloggen har en særlig forkærlighed til Thailand og giver læserne rig mulighed for at følge hendes rejser, så man kan klæde sig godt på til sin egen. 

Gode kvaliteter i Thailand

Bloggen kommer ind på mange gode grunde til at rejse til Thailand, og det kan tage lang tid at remse alle op. En af de bedste kvaliteter i Thailand er dog først og fremmest det søde folkefærd, som er åbne, gæstfrie og ikke mindst venlige. Man føler sig velkommen med det samme, og de holder sig bestemt ikke tilbage med store smil og åbne arme. Hvis du har brug for hjælp eller er faret vild, så står de altid klar til at hjælpe dig! 

En anden god kvalitet er naturligvis det dejlige varme klima, som er lidt noget andet end den danske kulde. Det er derfor det perfekte sted at rejse hen, hvis du hader alt, hvad der har med vinter at gøre, for det kommer du bestemt ikke til at opleve her i forhold til Danmark. Hvis du sidder i Danmark, eksempelvis en kold og kedelig dag i januar, og drømmer dig væk til strand og masser af D-vitamin, så er Thailand det oplagte valg. 

Sidst, men ikke mindst, så byder Thailand også på lækker og krydret mad, som smager fantastisk og er perfekt, hvis man trænger til at prøve noget nyt. En ekstra fordel er, at det er virkelig billigt, og man kan snild spise sig mæt på en nydelig restaurant for langt under 100 kroner. Det er generelt meget billigt at leve og bo der, og man kan hurtigt blive overrasket over alle de billige priser på alt fra mad og restaurantbesøg til tøj og udflugter. 

Thailand har altså meget at byde på, og der findes noget til enhver smag. Mange tænker tit hvide sandstrande, lækkert badevand og palmer, men landet har meget mere end det. Landet kan blandt andet byde på en smuk og eksotisk natur, bjerge, floder, smukke templer, elefanter og en spændende kultur. 

Læs mere på den inspirerende blog og drøm dig væk til de varme himmelstrøg! 

Flere Nyheder