Forkæl dig selv med ansigtsbehandling, kropspleje og wellness i Aalborg

17 januar 2017
admin

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling, kropspleje eller wellness i Aalborg hos Esthetique Hudpleje til favorable priser. Her kan du vælge mellem flere skønne og afslappende ansigtsbehandlinger, hvor der er fokus på din huds behov. Du kan eksempelvis vælge den klassiske Basis Ansigtsbehandling, hvor huden bliver grundigt renset med nærende og opstrammende maske og derefter plejes nænsomt med en god creme. Hvis du ønsker en mere luksuriøs oplevelse, kan du vælge en Special Ansigtsbehandling Quintenstein, hvor dit ansigt og øjenomgivelser bliver behandlet med dybdegående aromatiske olier og vitaminer, som giver dig en smuk og velplejet hud.

Effektiv kropspleje og afslappende massage

Trænger du til at få farvet bryn og vipper, så dine øjenomgivelser ser friskere ud, eller har du brug for at få vokset ben, bikinilinje, overlæbe, hage eller andre steder på kroppen, så får du en professionel og skånsom behandling hos Esthetique Hudpleje. Du kan desuden få en hurtig og effektiv Quick manicure, som giver dig de smukkeste negle, eller en Quick pedicure, som frisker dine fødder op og fjerner hård hud. Du kan også vælge Shellac fingre/tæer, og det er muligt at vælge mellem flere farver. Vil du gerne gøre noget ekstra godt for dine fødder, kan du vælge fiskespa, hvor små Garra Rufa fisk fjerner døde hudceller og hård hud fra dine fødder, så de bliver helt bløde. Lider du af spændinger eller smerter i ansigtet eller kroppen, er det dejligt forløsende med en god massage. Vælg mellem ansigtsmassage, der forebygger ældningstegn eller afslappende og afstressende rygmassage. Ønsker du at forkæle dig selv med en omgang helkropsmassage, kan du vælge Complete Relax, som er en dybdegående massage med rolige bevægelser, hvor der anvendes aromatiske olier, mens du lytter til rolig musik. Efterfølgende vil du føle dig helt afspændt i kroppen og i balance med dig selv.  

Ekstra selvforkælelse med wellness-pakker

Esthetique Hudpleje tilbyder wellness-pakker til dig, som gerne forkæle dig selv lidt ekstra. Du kan f.eks. også tage din veninde eller din mor under armen, så I begge to kan få en god wellness-oplevelse på klinikken. Wellness Light er den lille pakke, som omfatter en afstressende rygmassage, en mini ansigtsbehandling hvor din hud bliver frisket op og 30 minutter i fiskespa, så du får dejligt, bløde fødder. Wellness Deluxe er mellempakken, som indeholder en afslappende Relax helkropsmassage, en skøn ansigtsbehandling med fokus på forkælelse og god hudpleje og 30 minutters fiskespa med de berømte Garra Rufa fisk, som efterlader dine fødder helt bløde. Wellness Gold er den store pakke, som omfatter helkropsmassage, en luksuriøs og aromatisk ansigtsbehandling samt 30 minutters fiskespa, som giver dig de dejligste bløde fødder. Giv dig selv lov til at blive forkælet og book en tid hos Esthetique-hudpleje.dk.

 

Flere Nyheder