Førstehjælp til parforholdet med parterapi på Frederiksberg

03 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er dit parforhold kørt fast i en ulidelig skure – og er du træt at at være træt af din partner? Så er der stor sandsynlighed for at han eller hun har det på samme måde. Og så vil I med stor sandsynlighed kunne få glæde af parterapi hos en dygtig terapeut.

Hvordan foregår parterapi?

Når du og din partner opsøger en parterapeut med henblik på et parterapi forløb vil terapeuten lægge ud med at lære jer begge at kende. Dette sker gennem en uformel samtale hvor I får mulighed for at sætte ord på jeres tanker og følelser omkring forholdet.

Parterapeuten vil i denne forbindelse kunne vurdere de dynamikker som er fremherskende i forholdet og identificere eventuelle gnidninger og diskrepanser. Det er derfor vigtigt at I er 100% åbne og ærlige omkring de problemer I hver især oplever. På den måde vil forløbet have de bedste forudsætninger for at kunne lykkes til alles tilfredshed.

Hvem tilbyder parterapi?

Parterapeut er ikke en beskyttet titel. Derfor skal du se dig godt for når du opsøger en parterapeut. Hvis du vil være helt sikker på at dit parforhold får den rette behandling med respekt for både dig og din partner skal du opsøge en behandler med ekspertise og erfaring. Som minimum bør din parterapeut være uddannet psykoterapeut med en efter uddannelses i parterapi. Mange psykologer vælger også at specialisere sig inden for parterapi – og her skal du sørge for at vælge en privat praktiserende autoriseret psykolog, som har dokumenteret erfaring med parterapi.

Leder du således efter dygtig terapeut som kan tilbyde parterapi på Frederiksberg kan du med fordel vælge psykoterapeut Camilla Wisøfeldt. Camilla Wisøfeldt har mange års erfaring med at hjælpe par til et bedre parforhold, og kan med sikkerhed hjælpe dig og din partner. Du kan læse mere på camillaw.dk

Flere Nyheder