Find relevante PostNord priser online

16 april 2020
Astrid Pedersen
Find relevante PostNord priser online

Står du for at skulle sende mange pakker ud fra eksempelvis din webshop, og skal du i den anledning bruge en pålidelig distributør? Så kan du tjekke PostNord – Nordens største fragt og logistik firma.

Hvad er PostNord?

PostNord er en nordisk fælles logistik og kommunikations koncern, som er ejet af den danske og den svenske stat. I 2009 overdrog den danske stat det hidtil stats ejede post Danmark til det svenske moderselskab, som på daværende tidspunkt også ejede det tilsvarende svenske selskab Posten AB.

I dag ejer den svenske stat 40% af aktierne i PostNord, og den danske stat 60%, men stemmerne er fordelt 50/50. således er PostNord Nordens største og mest anvendte selskab til fragt og logistik, her under pakkepost for såvel private og erhvervs virksomheder. PostNord udbyder også diverse distributions tjenester, lige som du også kan benytte PostNord i forbindelse med erhvervs rettede fragt services.

Er det dyrt at sende pakker via PostNord?

PostNord er som Nordens største fragt og distributions virksomhed og tidligere stats monopol blandt de dyrere aktører på markedet, når du skal vælge en privat fragt eller forsendelses løsning. Prisen for private forsendelser starter ved 60,- kr. for en pakke på under fem kg. Og skal den sendes med omdeling, kan du lægge tyve kroner oven i prisen.

I visse tilfælde kan det dog godt betale sig at sende eksempelvis varer fra din virksomhed via PostNord. Det kan for eksempel være, at du ønsker en løsning med adgang til en bred vifte af afhentnings steder så som pakke bokse og pakke shops. På dette punkt er PostNord stærk og fleksibel. PostNord opererer ikke med standard priser, når det handler om erhvervs pakker. Du får hos PostNord udarbejdet en individuel virksomheds profil på baggrund af antallet af pakker din virksomhed sender på årlig basis.

Du kan læse mere om PostNord på danske-fragtpriser.dk

Flere Nyheder