Find dine favoritartikler på Techeksperten

27 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Der findes sådan nogle herlige hjemmesider, som man føler sig meget tryg ved og nærmest har en relation til, hvor man besøger dem så tit – næsten dagligt – at man ikke kan forestille sig en dag uden at være derinde bare lige nogle minutter.

Man læser praktisk talt det hele på dem, og man får måske det at vide via et nyhedsbrev, hvis der er kommet nyt op, hvis man da ikke allerede har opdaget det.

Sker der forandringer i designet, så er man den første til at have en mening om det og give feedback til dem; man tipper måske sitet om noget, og man følger dem også på de sociale medier.

Sådan en hjemmeside kunne sagtens være TechEksperten.dk, hvis man er til teknik, mekanik og den slags isenkram.

Du har den måske ligefrem som din startside, når du går på nettet, hvor du lander på deres hovedside og så altid kan se, om der er kommet nye artikler op.

Altid spændende artikler på TechEksperten 

Det er altid smart at have en hurtig adgang til den hjemmeside, men man kan også gøre sig en tjeneste og sætte hjemmesiden til at være blandt fanemulighederne lige under søgebjælken, hvis ens søgebrowser har den mulighed.

Du kan også gemme nogle af deres artikler til favoritter, hvis det nu er nogle artikler, du tit besøger for inspiration eller viden, eller hvis du vil gemme nogle artikler til senere for at læse, hvis der er kommet nyt, som du ikke lige har tid til at gennemlæse nu.

Det kunne da også være, du ville kunne få lov til at skrive for dem, men måske er det mere et kærlighedsforhold, hvis du kan lide at beskue hjemmesiden passivt uden at bidrage til den, da det så ellers kommer til at føles som arbejde for dig.

Hjemmesiden er i hvert fald glad for dit besøg.

Flere Nyheder