Find den laveste pris på maling af badekar

20 august 2020
Astrid Pedersen

Er dit badekar så slidt at du finder det aldeles uhumsk? Så kan du med fordel læse med her.

Skal jeg skifte mit gamle badekar ud?

Det kan være fristende blot at skrotte det gamle slidte badekar til fordel for et spritnyt et af slagsen. Men her bør du overveje om ikke det er fuldt tilstrækkeligt med maling af badekar. Det vil nemlig i langt de fleste tilfæle kunne lade sig gøre at få selv et utroligt slidt og skrammet badekar til at stå som nyt. Og så er maling af badekar en langt billiger procedure end en udskiftning.

Hvorfor betale sig fra maling af badekar?

Måske tænker du at du sagtens selv kan forestå maling af badekar. Men her skal du tænke på at der faktisk er tale om en relativt kompleks procedure som kræver et professionelt håndelag. Denne procedure kan minde om den som anvendes ved en autolakering – og du ville nok aldrig selv give dig i kast med at lakere din egen bil!

Når et badekar skal have udført en reemaljering, som proceduren kaldes, skal det først renses grundigt op indvendig. Diverse ujævnheder så som revner og skrammer skal spartles ud, og badekarrets inderside skal slibes grundigt således at den er glat og jævn – klar til at modtage grunder. Efter påføring af grunder vil den nye emalje blive sprayet på ved hjælp af en sprøjte pistol. Emaljen er et komposit produkt som består af uretan og akryl, og hærder utroligt hårdt op. Den nye emalje bruger et døgns tid på at hærde – og så vil du faktisk kunne tage dit badekar i brug igen.

Hvis du ønsker mere information om maling af badekar kan du blive klogere på hjemmesiden ny-emalje.dk hvor du også vil kunne kontakte Ny Emalje med henblik på et tilbud på reemaljering.

Flere Nyheder