Få hjælp til køb af hus af din boligadvokat

05 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med planer om at købe hus, kan du med fordel allerede når du overvejer, hvilket hus du vil købe, hyre en boligadvokat og få rådgivning fra start til slut. Din boligadvokat vil som udgangspunkt tjene sit salær hjem op til flere gange i løbet af processen. 

Du vil slippe for selv at skulle bruge tid på at undersøge om der eks. er lokalplaner på vej i det område du overvejer at købe hus. Hvis ikke han allerede ved det, kan han nemt og hurtigt undersøge det ud fra erfaring. Hvor du derimod skal bruge timer på at undersøge det. Det kunne eks. være eboligadvokat.dk du hyrede.

eboligadvokat

Brug penge og spar penge

At købe hus kan virke overvældende og ofte forsøger man at spare, men det er ikke at rigtige sted at spare ved ikke at benytte sig af en boligadvokat. Der er mange penge at spare ved at hyre en boligadvokat. Direkte og inddirekte. 

Et af de steder der kan være mange penge at spare, er ved forhandlingerne med banken og med sælger. Her et oplagt sted for din boligadvokat at tjene hans salær hjem, ofte mange gange. Din advokat er en erfaren forhandler og få han selv bare små ændringer i stand med banken, når det gælder dit boliglån, vil det over en 30 årig periode betyde mange tusinde kr. 

Det samme gælder når der skal forhandles med sælger. Et er at få et nedslag i prisen. Et andet sted er løsøre, overdragelsestidspunkt. Forstil dig at du får lov til at overtage dit nye hus tre til seks måneder før. Det giver dig mulighed for at male og måske udskifte køkken eller bad, før du flytter ind.

Det samme gælder, når der skal laves et skøde som skal tinglyses. Her kan din boligadvokat hurtigere og nemmere sørge for den vigtige tinglysning.

Flere Nyheder