Få hjælp til at skabe en CO2 neutral hjemmeside

09 marts 2021
Emilie Jacobsen

Vi ved alle, at det kræver meget strøm at holde internettet kørende. Hjemmesiderne ligger på serveranlæg, der kræver afkøling, og det kræver strøm. Hvis du gerne vil have en klimavenlig virksomhed, er det derfor også vigtigt for dig, at du ser på, hvordan du skaber en co2 neutral hjemmeside. Dermed er du for alvor kommet ud i alle kroge af virksomheden og kan sige, at du gør alt, hvad du kan for at være klimavenlig. 

Som virksomhedsejer har du dog også meget andet, som du skal have styr på i forbindelse med din virksomhed. Derfor kan det være svært for dig, at du også skal finde ud af, hvordan du gør din hjemmeside CO2 neutral. Heldigvis findes der et firma, der gerne vil hjælpe dig med det. De hedder CO2 Web Balance og ved at give et beløb til dem hver måned, sørger de for at støtte projekter rundt om i verden, der optager CO2. På den måde går det CO2, som din hjemmeside udleder, altså i nul. 

Hvad får jeg ud af at bruge CO2 Web Balance?

Måske lyder det, som CO2 Web Balance gør, som noget du også selv kan gøre. Det er da også rigtigt, at du har mulighed for på eget initiativ at investere i projekter, hvor der for eksempel bliver plantet træer, der kan optage CO2’en. 

Ved at bruge et firma som CO2 Web Balance behøver du dog ikke at tænke over det hver måned. De udregner, hvor meget CO2 din hjemmeside udleder, og så sørger de for, at der bliver støttet projekter, så dit CO2 regnskab for hjemmesiden går i nul. Når du bruger dem, skal du altså ikke bruge tid på selv at sætte dig ind i noget i forhold til dit CO2 regnskab. Og som bekendt er tid jo penge, ikke mindst når du har din egen virksomhed. 

Flere Nyheder