Få din profil formuleret af tekstforfatter Kristina Højholt

08 maj 2017
Cathrine F.

Når du skal etablere din virksomhedsprofil online, kan det betale sig at alliere dig med en professionel tekstforfatter – så formuleringerne får kulør og når effektivt ud til din målgruppe. Tekstforfatter Kristina Højholt har mange års erfaring med tekstopgaver i mange formater, for mange kundertyper. Oplev fordelene ved et tæt samarbejde fra start til slut, hvor dine visioner og budskaber bliver spundet ind i kreative og profesionelle formuleringer, der springer i øjnene og skiller sig ud.

Tekstforfatter med format – i mange formater

Kristina Højholt har arbejdet professionelt som tekstforfatter siden 2006. Hun har i årenes løb løst opgaver for virksomheder i mange brancher – både fra de små nyopstartede, som har brug for en tydelig profil fra start, og til de helt store, etablerede virksomheder eller institutioner, for hvem det er blevet tid til en opdatering af deres image online. Kundekredsen gælder bl.a. Erhverv Norddjurs, Nationalpark Mols Bjerge, Landmad, Småkageriet, Adax, Piece of Blue, Wauw Is, Webnuts, Cold Hands Winery, Kattegatcentret, Food Solutions, Madame Butterfly og mange flere. Den alsidige erfaring betyder, at du i Kristina Højholt finder en tekstforfatter med god sans for mange typer målgrupper, og med et skarpt blik for essensen af dine virksomhed, ydelse eller produkter. 

På kristinahojholt.dk kan du se eksempler på tidligere tekstarbejde for en række forskellige kunder, og du kan danne dig overblik over de mange forskellige tekstopgaver, du kan få ordnet hos hende. Det handler ikke alene om tekster til hjemmesider og annoncer, men også om tekster til brochurer, kataloger, nyhedsbreve, pressemeddelelser, cases, emballage, slogans, samt udarbejdelse af strategier. 

Kommunikation i øjenhøjde med din målgruppe

Det vigtigste mål for Kristina Højholt er at skabe et tekstunivers, som fanger din målgruppes opmærksomhed med en blanding af kreativ originalitet og professionel troværdighed. Samarbejdet starter med en grundig samtale, hvor du sætter hende ind i din virksomheds værdier, produkter, ydelser og visioner. Hendes arbejdsform er at gå kritisk til værks, og du kan derfor forvente at blive udfordret på dine ideer om hvor fokusset skal ligges, når det kommer til brandingen af din virksomhed.

Ved at kommunikere i øjenhøjde med din målgruppe, kommer dine budskaber tydeligst frem. Lægger dit arbejdsfelt op til sjov og ballade, kommer teksterne til at afspejle det med sjove og kreative formuleringer. Er dit arbejdsfelt seriøst, og kræver en kompetent og professionel lyd, vil dine tekster afspejle det. Med sin skarpe sans for jargon og originalitet vil du komme til at skille dig ud fra mængden på den helt rigtige måde.

 

Flere Nyheder