Få den bil, du ønsker dig, med et bil lån

04 september 2019
Astrid Pedersen
Få den bil, du ønsker dig, med et bil lån

Drømmer du om at eje en funklende fabriksny bil – og gerne med en masse fancy ekstra udstyr – men dåner du en smule når du ser de skyhøje priser på nye biler på det danske marked? Så er du ikke alene. De danske priser på nye biler er belagt med så skyhøje skatter og afgifter, at det er de færreste normale mennesker med en almindelig indtægt, som kan betale en ny bil kontant.

Når der alligevel langes flere nye biler over disken end nogen sinde før, skyldes det ikke mindst de fordelagtige muligheder for finansiering af ny bil. Du kan for eksempel optage et bil lån, som er en form for lån skræddersyet til køb af ny bil. Med et bil lån kan du få drømmebilen – og du behøver ikke at lade dig nøjes med en brugt model, eller en skrabet en af slagsen.

Hvorfor skal jeg optage et bil lån og købe en ny bil?

Det kan selvfølgelig virke lidt betænkeligt at skulle optage et lån for at kunne købe en ny bil – især når de brugte biler på markedet faktisk er til at betale kontant. Men hvis du ønsker en bil, som du kan stole på, bør du vælge en ny bil. Dette gælder såvel på vejene som i budgettet. En gammel brugt bil ved du aldrig rigtig hvor du har. Biler har det med at blive slidt – og de enkelte dele i hver deres tempo.

Dette betyder, at du kan risikere, at din bil står af midt på motorvejen, eller når du står og skal af sted på arbejde. Og dette er ikke alene ubelejligt – du kigger måske på en værkstedsregning på flere tusinde kroner. Med en ny bil er du sikker på, at der går mindst et par år før den begynder at fejle noget alvorligt. Og afdragene på dit bil lån er nemmere at passe ind i budgettet end uforudsete udgifter til mekaniker.

Læs mere om bil lån på ikanobank.dk

Flere Nyheder