En bogholder hjælper din virksomhed gevaldigt!

15 april 2019
Anders Lundtang Hansen
En bogholder hjælper din virksomhed gevaldigt!

Hvad bruger I mest tid på i jeres virksomhed?

Nej, der blev ikke spurgt, hvad I ønsker at bruge mest tid på, for det vil med største sandsynlighed være, at I servicerer kunderne på den ene eller anden måde med den ydelse eller produkt, som I ligger inde med, eller I konstant forsøger at udvikler og optimere på den front.

Hånden på rette sted: Om du så er medarbejder, mellemleder eller ligefrem chefen i foretagende, så sker der mange andre ting i løbet af en arbejdsdag – og sikkert også før og efter – som skal ordnes, men som ikke ligefrem medfører direkte øgning på bundlinjen.

Det kan være alt fra rengøring til momsafregning og regnskaber.

Afhængigt af virksomhedens størrelse så er der sikkert udlicitering af nogle af disse opgaver på enten dagligt eller regelmæssig plan på den ene eller anden måde. Men nogle gange er man også nødt til at gøre nogle af tingene selv som chef eller fordele opgaverne mellem de få medarbejdere, man er, selvom man måske ikke besidder erfaringen og uddannelsen til dette.

I forbindelse med rengøring får det ikke de største konsekvenser, hvis man ikke lige har gjort rent grundigt nok, selvom det er smartest med at få et rengøringsfirma til dette.

Men hvis man ikke har styr på bogføringen, så man det få fatale og langsigtede konsekvenser. Ja, man kan risikere, at man bliver nødt til at lukke firmaet og/eller blivet stævnet af en eller flere part(er).

Derfor er pengene ALTID givet godt ud til en revisor og en bogholder, hvis ikke vedkommende ligefrem kan ordne begge dele samtidigt.

Nogle virksomheder har dagligt en bogholder til at tage sig af disse opgaver, mens andre personer får en revisor indover på vante tidspunkter til at fikse regnskabet, så det står snorlige og korrekt og kan blive godkendt af netop nævnte revisor, så regnskabet kan blive endeligt godkendt.

Flere Nyheder